Säsongspremiär för Äventyrsgolf i Norrköping

22 april 2021

Varmt välkommen!

Vad ska du hitta på med familjen eller vänner i Coronatider? Är du trött på att sitta hemma? På lördag 24 april har vi säsongspremiär för Äventyrsgolfen, kiosken är fylld med glass och fika!

Golfen är en mötesplats för hela familjen alla kan spela! Utmana familjen eller vännerna på Norrköpings häftigaste golfbana! Som säsongspremiär börjar vi med helgöppet mellan 12.00 – 16.00 och kommer succesivt att utöka öppettiderna.

Snälla håll avstånd, vi gör vad vi kan för att minimera köbildning. Men vi behöver din hjälp också!

Vi vill också passa på att tipsa er om att läsa ett reportage om verksamheten vi driver.

” Nu när våren kommer och vi alla längtar efter att träffas och göra aktiviteter så finns möjligheten att ses utomhus, med avstånd och roliga aktiviteter. Träffas, aktiveras och äta utomhus, säger Carl Bäckström marknads- och utvecklingschef vid KFUM Norrköping. ” Hela reportaget kan du läsa i senaste numret av Nollelva som finns att hämta på stan eller på deras hemsida http://www.nollelva.nu/

I Folkparken kan du också spela Frisbeegolf eller Beachvolleyboll!

Besök äventyrsgolfens kiosk som erbjuder glassar av flera olika sorter. Mjukglass serveras i både strut och bägare så även kulglass. I kiosken serverar vi också kaffe av fler flera sorter, du kan också beställa menyer! Tex. Caffe Combo med en kaffe och glass eller glassmålet för den som är riktigt sugen! Efter golfrundan kan du slå dig ner i cafét för att räkna resultatet och pratat om dina bästa eller kanske värsta slag.

Vi arbetar förebyggande mot smittspridning, och gör så mycket som möjligt för ett tryggt besök på golfen.

Genom att:

– desinficera klubbor och bollar mellan varje uthyrning.
– kontantfri betalning.
– styckförpackningar & skärpta hygienrutiner i kiosken.
– markeringar för kö och avstånd.

Vi uppmanar gäster och personal att stanna hemma när du är sjuk!
Då undviker du att smitta andra..

Varmt välkommen!