Skip to content
Sök

Våra aktiviteter

Äventyrsgolf

Välkommen till stans häftigaste golfbana.
Vackert belägen mitt i Folkparken.

Förstklassiga banor, god fika och vackra omgivningar! Det är lätt att bli förtjust i Folkparkens miljöer med dess karaktäristiska stil av en engelsk park. Här kan du fika, spela äventyrsgolf och avsluta med en promenad runt Åbackarna.

På vår 12-håls golfbana kan du se några av stadens vackraste platser som staden har att erbjuda. Våra hällristningar som vittnar om stadens mångåriga historia, Femöresbron, Strykjärnet, Värmekyrkan och givetvis stadens pulsåder Motala ström. Passa på att få lite kunskap från Norrköpings kultur och historia under tiden du spelar en runda. Självklart är banan anpassad för alla!

Segway

Upplev den härliga känslan som infinner sig i kroppen när man ljudlöst svävar fram på en Segway!

Varför inte planera in en Segwaytur eller ett event när man ändå besöker Folkparken?

Beachvolleyboll

Känn sanden mellan tårna när du utmanar kollegor eller vänner.  Vi har flera banor vilket möjliggör turnering eller klassiska två mot två-matcher.

 

Frisbeegolf

Frisbeegolf eller discgolf är en enkel sport att ta till sig och grundläggande regler lär du dig snabbt.
Målet är att få discen att vila inuti korgen med så få kast som möjligt. Frisbee är ett fridfullt spel, det viktigaste är att ha roligt!

Vid ett besök i Folkparken kan man fördriva lite tid med att gå runt en av de två slingor som finns öppen för allmänheten.

Frisbee’s kan hyras i våra kiosker.