Skip to content
Sök

Norrköpings Äventyrsgolf

ETT NORRKÖPING I MINIATYR

Välkommen till stans häftigaste golfbana!

Förstklassiga banor, god fika och vackra omgivningar! Det är lätt att bli förtjust i Folkparkens miljöer med dess karaktäristiska stil av en engelsk park. Här kan du fika, spela äventyrsgolf och avsluta med en promenad runt Åbackarna.

På vår 12-håls golfbana kan du se några av stadens vackraste platser som Norrköping har att erbjuda. Våra hällristningar som vittnar om stadens mångåriga historia, Femöresbron, Strykjärnet, Värmekyrkan och givetvis stadens pulsåder Motala Ström. Passa på att få lite kunskap från Norrköpings kultur och historia under tiden du spelar en runda. Självklart är banan anpassad för alla!

 

 

Anpassat för alla!

Självklart ska det vara möjligt för alla att spela på våra banor. Gångarna mellan banorna är belagda med släta gångplattor för att underlätta för dem som har rullator, rullstol eller har andra funktionshinder. Själva banorna har konstgräs vilket gör det fullt möjligt att ta sig fram överallt för att slå på bollen.

Äventyrsgolfen drivs av föreningen KFUM Norrköping som byggde anläggningen som stod klar i juni 2014. Anläggningen är Norrköpings första officiella Äventyrsgolf och har Norrköping i miniatyr som tema.

Mellan banorna flyter en minivariant av Motala Ström och i mitten av anläggningen står en miniatyr av Arbetets museum. KFUM hade länge bedrivit minigolfverksamheten i Folkparken samt flera andra uppdrag och när kommunen beslutade att den gamla golfbanan skulle byggas om, lyckades föreningen att vinna upphandlingen.

Nyheter

 • Pay and play 2022

  Kategori:Äventyrsgolf

  30 augusti 2022

  Vi öppnar nu upp för möjligheten att spela Äventyrsgolf till reducerat pris. Högsäsongen 2022 för äventyrsgolf är över men vi testar något nytt och öppnar upp banorna för spel ett tag till. Välkommen till pay and play!

  Pay and play
 • Säsongspremiär för Äventyrsgolf i Norrköping

  Kategori:Äventyrsgolf

  22 april 2021

  Varmt välkommen! Vad ska du hitta på med familjen eller vänner i Coronatider? Är du trött på att sitta hemma? På lördag 24 april har vi säsongspremiär för Äventyrsgolfen, kiosken är fylld med glass och fika!

  Välkommen!
 • Covid-19

  Kategori:Äventyrsgolf

  31 mars 2021

  Vi kommer att ha öppet i sommar och du är varmt välkommen! För att vi skall kunna ha Äventyrsgolfen öppen i sommar så har vi anpassat oss efter myndigheternas krav. Men för att allt detta skall fungera så behöver vi såklart våra gästers hjälp. Såhär hanterar vi Covid-19:

  Läs hela nyheten

Hitta till äventyrsgolfen

Norrköpings Äventyrsgolf finns i Folkparken med adressen Dragsgatan 10, 602 19 Norrköping