Skip to content
Sök

Turer

En oförglömlig upplevelse

På tur med Segway i Norrköping

Häng med oss på en härlig tur med turledare i vackra miljöer runt om i Norrköping. Vi har turer som tar oss runt Strömmen ända ner till Citykärnan via det Gamla Industrilandskapet. Eller kanske ta en härlig tur runt vackra Åbackarna!

Åbackarna

Turen runt Åbackarna är turen för dig som gillar grönska och fin natur. Vi kommer att besöka platser som Matteus Kyrka, Folkparken, Himmelstalund för att sedan ta oss ner till Motala Ström där vi följer vattnet runt Åbackarna och Drags vid Universitetet.

Vi träffas på förutbestämd plats där turledare väntar med Segways och hjälm. Samtliga får en genomgång i körteknik och vad att tänka på i trafiken. Därefter ger vi oss av på en härlig åktur runt vackra Åbackarna.

 • Tid: Ca 60 min, inkl. instruktion
 • Sträcka: Ca 8 km
 • Pris: 395 kr / person

Waterfront

Waterfront är vår längsta tur där vi följer Motala Ström som går genom hjärtat av Norrköping. Vi följer Motala Ström från Himmelstalund och ända ner till City. Vi besöker fina platser som Himmelstalund, Åbackarna, Gamla Industrilandskapet, Södra Promenaden, Laxtrappan m.m.

Vi träffas på förutbestämd plats där turledaren väntar med Segways och hjälm. Samtliga får en genomgång i körteknik och vad att tänka på i trafiken. Därefter ger vi oss av på en tur i vackra Norrköping.

 • Tid: från 90 min, inkl. instruktion
 • Sträcka: Efter önskemål
 • Pris: från 495 kr / person

Tur efter eget önskemål?

Har ni egna önskemål var ni vill åka så kan vi självklart ordna det. Förslagsvis i ert eget bostadsområde, en vacker plats på landet, eller till och med på annan ort. Vi kommer ut till er med Segways och startar från den plats ni önskar. Vi kan självklart också starta från Norrköpings Äventyrsgolf och sedan ta oss dit ni vill inom Norrköping.

Samtliga får, som alltid, en genomgång i körteknik och vad att tänka på i trafiken. Därefter ger vi oss av i samlad trupp.

 • Tid: från 90 min, inkl. instruktion
 • Sträcka: Efter önskemål
 • Pris: från 495 kr / person

Kontakta oss för offert/bokning

Övrig info

  – Alla kör på egen risk och skada på maskin ersätts till fullvärde

  – Du är försäkrad för skador på 3:e part (självrisk 4400 kr)
  – Svenskt legitimation krävs (pass gäller ej)
  – Minst 18 år (12 år vid målsmans sällskap)

  – Gott uppförande i trafiken.
  – Självklart EJ drog- eller alkoholpåverkad.
  – Hjälmtvång under våra turer, hjälm finns att låna.

  tour-location

  Möt upp din turledare på förutbestämd plats, få hjälm och Segway där.

  tour-pay

  Betalning görs vid bokning eller med presentkort (Äldre presentkort? kontakta oss så hjälper vi dig.

  tour-info

  Genomgång i körteknik och vad man ska tänka på i trafiken.

  tour-segway

  Ut och kör segway på den åkturen du valt att åka.

  I dagsläget har vi möjlighet till max 10 personer per tur.  Är ni fler än 10 personer? Kontakta oss för idéer på bra upplägg. Vid för få bokade på samma tur reserverar vi oss för att avboka turen alternativt flytta bokningen till annan tid.

  Kläder efter väder. Du kommer att stå stilla på din hyrda Segway och därför rekommenderar vi dig varma kläder om det är kallt ute och är det varmt och soligt ute så rekommenderas solglasögon. Kalla drycker finns att köpa hos oss före och efter turen.